Kurs

Har du lyst til å lære Lindy Hop? Vi arrangerer kurs på flere nivå. Hvis du lurer på hva Lindy Hop er, så kan det kort forklares med "en av de første svingdansene" (sjekk ut noen videoer). I tillegg så hender det vi arrangerer kurs i danser som er beslektet med Lindy Hop, som for eksempel autentisk jazz, charleston, stepping og balboa.

Påmelding til kurs her!

Nybegynnerkurs

Dette er kurset for deg som aldri har danset Lindy Hop før eller vil friske opp grunntrinnene. Du behøver ikke egen partner! :)

Undervisningen varer i 1,5 timer, og det er fridans etterpå så man kan øve og danse mer. Det er mulig å følge øvet-kurset samtidig om du har danset før.

Vet du ikke om dette er noe for deg, og har lyst til å prøve? Vi er så sikker på at du kommer til å ha det gøy at vi refunderer kursavgiften (minus gebyr til deltager.no) om du ikke kommer mer enn de 2 første gangene.

Øvet-kurs

Dette kurset er for deg som har danset før, og har kjennskap til grunnleggende Lindy Hop. Det vil være fokus på teknikk, improvisasjon og lek, og du vil lære flere turer. Kurset er lagt opp til at det er en spredning i nivået på deltagerne.

Om du har spørsmål, send en e-post til kurs@trondheimlindy.no.


Velkommen på kurs!


Previous page: Trondheim Lindy hop
Next page: Lindy Hop på video